Gottifredi Maffioli

Gottifredi Maffioli
Gottifredi Maffioli Dyneema SK78.jpg 050.JPG

Gottifredi Maffioli har alltid vært innovative. De var de første som lagde klatretau av nylon, som ble brukt av den italienske ekspedisjonen til førstebestigningen av K2 i 1954.

Og de var blant de første som leverte tau med Dyneema SK90 fiber med ekstremt høy bruddstyrke, minimal strekk og lav vekt.

I butikken i Leangbukta finner du tauverk fra Gottifredi Mafioli til ditt bruk, enten du er turseiler eller regattaseiler.

På begynnelsen av 80-tallet tok Gottifredi Maffioli sine første skritt inn på seilmarkedet gjennom å være leverandør til laget «Azzurra» - det første italienske teamet i Americas Cup. Siden da er seiling blitt selskapets viktigste marked.

Gjennom kontinuerlig produktutvikling har Gottifredi Maffioli blitt verdens ledende leverandør til grand prix racing, og i dag finner vi deres produkter i alle klasser fra AC45, Open 60, Volvo 65, TP 52 til entypeklasser som 49er, Star, Melges 24, Express mm

Vi lagerfører en stor del av sortimentet til Gottifredi Maffioli. Vi har alt av racing tau, tau til turseiling, fall og trimliner til klassiske båter og tauverk til joller og kjølbåter. Vi kan spleise og spesialtilpasse tau til ditt bruk og vi har også maskinspleiset skjøter og trimliner til entypeklasser som Optimist, Melges 24, Albin Express, Snipe og Drake mm

Ønsker du mer informasjon kan du kontakte oss på epos; info@withmarine.no