Total Makeover

Total Makeover
Fasongforbedring GS 40 CR før.JPG

Mange seil mister sin gode fasong før de er utslitt (eller kanskje de aldri har vært helt bra). Våre dyktige seilmakere kan hjelpe deg å forlenge levetiden på seilet gjennom en fasongforbedring.

With Marine sitter inne med kompetansen som muligjør å sy om seil som ikke fungerer tilfredsstillende. Vi har mange fornøyde kunder som har hatt seilene hos oss til "total makeover" og dermed kunne nyte godt av seilet i flere år til.

På bildene her ser du resultatet av en slik jobb utført for en hyggelig kunde med en Grand Soleil 40. Seilet var veldig bakbuset og umulig å trimme til rett fasong. Etter omsøm på vårt seilloft fikk han opplevelsen av et nytt seil!

Utgangspunktet for et vellykket resultat er et godt bilde av seilets fasong. Først skal du trimme seilet så godt du kan på kryss i aktuell vindstyrke. Så skal du ta bilde nedenfra og opp. På forseil legger du kameraet på båtens senterlinje og halvveis tilbake på underliket fra baugen. På storseil går du midt under bommen og tar bilde opp i seilet, få gjerne litt av bommen med på bildet.

Vi bruker North Sails analyseverktøy «Sailsscan» for å analysere seilets fasong før vi tar det inn i en designprosess for å få ut endringene som skal til.

Forhåndspris gis etter at vi har sett bilde og seil.