Christen With

Christen With

Daglig leder / Seilmaker / Salg
Mobil: +47 907 30 000
E-mail: christen@withmarine.no 

Christen er Daglig leder i With Marine. Han er i praksis vokst opp på seilloftet her i Asker og har designet og sydd seil i en evighet. Han er en inspirator for så vel sine kollegaer som hele seilnorge.

Christen har en meget lang merittliste. Han begynte å seile som 8-åring i Asker. Han ble raskt en god jolleseiler og har siden gått videre til havseilere. Han har vært borte i det meste innen seiling; bygd 2 joller, 4 avanserte havseilere, bygd solinger i Canada, vacuumstøpt master i Florida, bygd 2 superraske joller (32knop), vært med å spesifisere opp 4 av Kongens båter, samt en rekke mindre båter og selvbyggerprosjekter. Hatt ansvar for seilleveranser til 22 seilbåter over 50 fot, brukes som fagkonsulent av forsikringsselskaper, dimensjonert, konstruert og bygd mange master til tur og regatta.

Av resultater på regattabanene har det blitt 7 Gull i NM, 2 gull i NoM, 1gull i VM og et sølv i EM. Når han ikke seiler regatta eller jobber seiler han tur med familien.

”Onde” tunger sier at Christen ikke vinner hvis han ikke seiler fortest. Hans erfaringer deler han gjerne med sine kunder