Rigger

Rigger

With Marine er i spennende utvikling der vårt ekspertlag øker sin totale kompetanse. Vi er i dag en ledende seilmaker og rigg – bedrift. Vår strategiske plan, gir oss retning og vi opplever en økene oppdragsmengde. Vi legger vår stolthet i å skape gode opplevelser for våre kunder gjennom kompetanse, kvalitet og væremåte. With Marine jobber med en rekke spennende kunder og prosjekter innen seilsporten, og vi styrker vårt ekspertlag for å bistå dem.

 

Gjennom kontinuerlig læring og utvikling, øker vi vår kompetanse og fagkunnskap. Dette danner grunnlag for sunn forretning, er motiverende for laget og attraktivt for våre kunder.

 

Våre medarbeidere er seilere med spisskompetanse innen forskjellige grener av seilsporten. Arbeidsmiljøet er uformelt, preget av lagånd og godt humør.

 

Vi tar nå inn flere på laget, en mulighet for deg eller en du kjenner?

 

Rigger – sesongarbeider

Som Rigger vil du inngå i et lag med høy kompetanse innenfor produksjon, service og vedlikehold av mast, rigg og dekksutstyr. Hovedoppgaver vil være:

 

Sikker arbeidspraksis også i høyden

Produksjon, rigging og klargjøring av nye master

Service og vedlikehold av master

Produksjon og montering av stående rigg; wire, rod og fiber

Spleising av moderne tauverk

Montering av nytt samt service og vedlikehold av dekksutstyr

Bidra til mer optimale løsninger

 

Jobben innebærer arbeid i høyden, klatring og personsikring i master. Arbeids prosedyrer følges og videreutvikles. God risikovurdering som øker sikkerhetsnivået er en integrert del av arbeidet. Opplæring og kursing vil bli gitt. Arbeidet vil i perioder være fysisk krevende.


Erfaring, kvalifikasjoner og egenskaper

Du er interessert i seiling, gjerne aktiv regattaseiler. Har interesse og evner for praktisk arbeid. Forstår sammenhengen mellom utført arbeid, kvalitet og kundens forventninger.
Du har gjerne erfaring fra tilsvarende arbeid men dette er ingen forutsetning.

 

Vi kan tilby en spennende rolle i et attraktivt ekspertlag som er i utvikling. Stillingen kan være begrenset til sesongarbeid, men for rette vedkommende er det gode muligheter for utvidelse.

 

Vi oppfordrer også yngre kandidater av begge kjønn til å søke

 

For spørsmål om stillingen og søknad:
Telefon: +47 66 79 89 14
Pål Berntsen; paal@withmarine.no 
Christen With; Christen.with@northsails.com