Rigger - lagleder

Rigger - lagleder

With Marine er i spennende utvikling der vårt ekspertlag øker sin totale kompetanse. Vi er i dag en ledende seilmaker og rigg – bedrift. Vår strategiske plan, gir oss retning og vi opplever en økene oppdragsmengde. Vi legger vår stolthet i å skape gode opplevelser for våre kunder gjennom kompetanse, kvalitet og væremåte. With Marine jobber med en rekke spennende kunder og prosjekter innen seilsporten, og vi styrker vårt ekspertlag for å bistå dem.

 

Gjennom kontinuerlig læring og utvikling, øker vi vår kompetanse og fagkunnskap. Dette danner grunnlag for sunn forretning, er motiverende for laget og attraktivt for våre kunder.

 

Våre medarbeidere er seilere med spisskompetanse innen forskjellige grener av seilsporten. Arbeidsmiljøet er uformelt, preget av lagånd og godt humør.

 

Vi tar nå inn flere på laget, en mulighet for deg eller en du kjenner?

 

Rigger - lagleder

Lagleder vil planlegge og lede gjennomføringen av oppdrag i riggavdelingen, lede lag av riggere på arbeidstedet og selv også jobbe som rigger. Viktige oppgaver inkluderer:

 

Sikker arbeidspraksis også i høyden

Kontakt og oppfølging mot kunde

God forståelse av hva kunden ønsker

Kompetanseheving og opplæring av laget

Ansvar for rigg avdelingens fasiliteter som; verksted, kran, maskiner og verktøy


Erfaring og kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du er lidenskapelig opptatt av seiling – både sportslig og som rekreasjon.
Du har erfaring som rigger. Har forståelse for belastninger i rigg og skrog og har god materialkunnskap. Du liker å jobbe i lag men må også kunne drive gjennom prosjekter på egenhånd.
Du har erfaring med bruk av kunde/ordre datasystemer og er god bruker av MS Office. Førerkort


Personlig egenskaper

Du ønsker å prestere på høyeste nivå. Målsetning om å utvikle deg videre i fagfeltet rigg og seil samt delta i den teknologiske utviklingen av bransjen.

Du Legger stolthet i å skape gode opplevelser for våre kunder. Stikkord for stillingen er målrettet, strukturert og engasjert. Evne til å bygge relasjoner, praktisere bedriftens verdier og gjennom dette skape gode resultater.

 

Vi kan tilby en spennende rolle i et attraktivt ekspertlag som er i utvikling.

 

Vi oppfordre også yngre kandidater av begge kjønn til å søke. 


For spørsmål om stillingen og søknad:
Telefon: +47 66 79 89 14
Pål Berntsen; paal@withmarine.no 
Christen With; Christen.with@northsails.com