North U Treningssamling 2017

Weekenden 6. – 7. mai inviterer vi til vår årlige, populære treningssamling. Som i fjor vil samlingen finne sted på Steilene i samarbeid med Nesodden Seilforening. Seilingsområdet vil være rett utenfor Steilene og det vil bli lagt vekt på mange regattaer, korte pølsebaner, start- og båthåndteringstrening på vannet og hyggelig og sosialt samvær på land. 

Les mer
North U polardiagram

3. april 2017 står vinterens siste North U Forum for tur og på programmet denne gangen står polardiagrammer. Her vil vi gå igjennom hvordan man kan utarbeide nøyaktige polardiagrammer til egen båt. Polardiagrammene viser hvilken fart du skal seile på ulike vindvinkler og styrker.

Les mer
North U Seiltrim

20 mars 2017 er det et nytt North Forum og på programmet denne gangen står riktig og god seiltrim. Vil du vinne regattaer må du gjøre få feil, seile fort og taktisk i riktig retning. Riktig seiltrim gir god fart og da blir det enklere å seile godt taktisk. Speed makes you look good!

Les mer
North U Riggtrim seminar

Mandag 27. februar 2017 inviterer vi til vinterens første av i alt tre North U Forum. På det første North U Forum er det riggen og hvordan riggen bør settes og trimmes som vil stå i fokus. Vi kommer til å gå igjennom alle momenter og blant annet tegne og forklare hvordan man setter riggen opp helt fra bunn av. Det vil også bli gått igjennom hvordan man lager systemer på hvordan man trimmer riggen avhengig av ulike vindforhold.

Les mer
North U Boatspeed Seminar

With Marine inviterer i samarbeid med Asker Seilforening 8.- 9. februar til North U Boatspeed Seminar.

Les mer
Lørdagsåpent With Marine 2016

Våren er kommet og With Marine starter med lørdagsåpent. Fra og med lørdag 2 april og ut mai måned vil vi holde lørdagsåpent fra klokken 10.00 - 14.00

Les mer
North Sails Outlet

Her finner du lister over våre brukte seil.

Les mer
Karver KJ Jammer

Med de nye kvalitetene på tauverk er det et problem at fall og trimliner under høy belastning sklir i avlasteren. Den franske produsenten av dekksutstyr og rullesystemer for regatta- og havseilere Karver Systems har utviklet en ny jammer som håndterer denne utfordringen.

Les mer
North Sails treningssamling 2016

Weekenden 30 april - 1 mai 2016 inviterer vi  til vår årlige, populære treningssamling. Som i fjor vil samlingen finne sted på Steilene i samarbeid med Nesodden Seilforening. Det blir ulike opplegg for alle nivåer og man kan delta en eller to dager, avhengig av hva man ønsker

Les mer
Priskupp på tau

Gjør et kupp på tauverk av beste kvalitet. I perioden 15 november til 15 desember har vi 30% rabatt på alt tauverk fra Gottifredi Maffioli.

Les mer
Distributør for AG+ Spars

With Marine har gjennom mange år hatt ett godt samarbeid med masteprodusent AG+ Spars. Samarbeidet er nå konkretisert videre ved at With Marine er blitt distributør for det norske markedet.

Les mer
Petzl Klatresele for fordekkere!

En god klatresele er et must for enhver seriøs fordekksgast. Etter lengre tid testing har vi valgt å anbefale en god klatresele fra Petzl. Den er liten og lett samtidig som den har fotløkker med polstring og ikke stopper blodsirkulasjonen når du henger lenge i masten.

Les mer
Ny utstyrsbutikk

I forbindelse med høstmessen førstkommende weekend åpner vi vår nye utstyrsbutikk i våre lokaler i Leangbukta. Erfarne og dyktige salgsmenn står klare for en hyggelig og uforpliktende seilprat og for å gi deg mange gode råd og ikke minst hyggelige åpningstilbud.

Les mer
Gottifredi Maffioli

Gottifredi Maffioli har alltid vært innovative. De var de første som lagde klatretau av nylon, som ble brukt av den italienske ekspedisjonen til førstebestigningen av K2 i 1954.

Les mer
Harken akterstagstrammer

Harken dobbeltvirkende hydraulisk akterstagstrammer

Les mer
Navn bomtrekk

Navn, båttype eller seilnummer vil mange ha på bomtrekket. Det er pent og det gjør at din båt skiller seg ut. Vi har plotter og folieskjærer og silketrykker her på seilloftet.

Les mer
Riggsjekk

With Marine AS utfører fagmessig riggsjekk. Dette er en omfattende og detaljert sjekk av mast, rigg og dekksutstyr. Riggsjekken etterfølges av en skriftelig statusrapport som også inneholder våre anbefalinger til utbedrigner.

Les mer
Hvorfor With Marine AS

With Marine AS har 800 kvm fordelt på seilloft, riggverksted, kontorer og båtbutikk.
4 fagutdannende seilmakere og 4 fulltids riggere - alle erfarne seilere som står klare til å hjelpe deg med å løse dine utfordringer med mast og seil, uansett om det er lite eller stort.

Les mer
Total Makeover

Mange seil mister sin gode fasong før de er utslitt (eller kanskje de aldri har vært helt bra). Våre dyktige seilmakere kan hjelpe deg å forlenge levetiden på seilet gjennom en fasongforbedring.

Les mer
Nyhet! North Sails 3Di M

Basert på vår 3Di suksess, introduserer vi nå nyheten 3Di M. Produktet er en modifisert versjon av de 3Di produktene som allerede finnes på markedet, nemlig  3Di 760 og 3Di 780.

Les mer
Selden dekksutstyr

Seldén er kjent for flotte og solide master og rullesystem av høy kvalitet. Men Selden har de senere årene også tatt frem et stort sortiment av dekksutstyr i form av blokker, skinner og vogner. Alt dette finner du nå i vår butikk i Leangbukta.

Les mer
Spinlock Deckvester på lager hos With Marine

Spinlock Deckvest med Hammar hydrostatisk utløser. Vestene anbefales for krevende bruk på fordekk og under ekstremt tøffe forhold for profesjonelle seilere.

Les mer
Harken hos With Marine

Ett av seilbransjens sterkeste merkevarer. Harken står for topp kvalitet og funksjonalitet. I vår butikk i Leangbukta finner du et bredt utvalg av Harken blokker og utstyr, vinsjer, servicesett til vinsjer, samt rullesystem til forseil.

Les mer